Recent Comments

Viimati lisatud

Krõmpsud ja head hapukurgid.

Pane kurgid kolmeks tunniks vette ligunema.

Purkide steriliseerimiseks pane purgid elektriahju märjale küpsetusplaadile või restile ja kuumuta ahju 150° juures 15 minutit.

Keeda purgikaasi 10 minutit.

Pane purkide põhja küüslauku, tilli, mädarõigast, musta pipart, paprikat ja mustsõstralehti.


Kuumuta potis kaks liitrit äädikat ilma, et ta keemistemperatuurile tõuseks. Teises potis keeda läbi vesi. Võta seejärel kurk ja kasta kuuma äädika sisse kaheks minutiks, väikeste kurkide puhul piisab ühest minutist, siis muutuvad nad juba kollakamaks. Seejärel pane kurgid purkidesse. Kalla kuum vesi purkidesse, lisa liitrise purgi kohta 1 spl. soola ja 1 spl. suhkrut. Sulge purgid, kata soojalt ja lase jahtuda.

2 kommentaari:

  1. Kahtlemata on tegu marineeritud kurkidega, mitte hapukurkidega nagu pealkirjas lubatud;)

    VastaKustuta
  2. Ja liitri peale terve sl. soola? Siis ei jää ju mingit muud maitset.

    VastaKustuta